Helderhorend is het vermogen om dingen te horen die niet hoorbaar zijn met een normaal gehoor met een normaal gehoorbereik. Helderhorend = helder horen of spirit horen. Het vermogen om geluiden en stemmen te horen die buiten het natuurlijke gehoorbereik liggen, wordt meestal helderhorend genoemd. Deze vorm van paranormale kracht stelt een paragnost of medium in staat om te praten met het bovennatuurlijke en de overledenen.

De belangrijkste rol die deze paranormale kracht speelt, is het vermogen om te horen en te spreken met degenen die zijn overleden en die erg belangrijk waren in iemands leven. Mensen die hun helderhorende vermogens ontwikkelen, zullen getuigen dat het horen van deze stemmen en geluiden volkomen natuurlijk is.

Een andere definitie van helderhorend is een persoon die het scherpe vermogen heeft om geluiden of woorden van externe bronnen waar te nemen, zoals geesten of andere entiteiten. Helderhorend zijn is bovendien een vorm van het channelen van boodschappen door middel van hoorbare gedachtepatronen. Mensen die helder kunnen horen kunnen soms geesten ‘horen’ die in hun hoofd praten of zelfs zingen. Helderhorend is een wonderbaarlijk vermogen om rechtstreeks contact te maken met Spirit, omdat je ‘stemmen’ in je eigen geest kunt horen.

Deze inwijding zal jouw vermogen om helder te horen ontwikkelen en versterken.

De kosten voor deze bijzondere inwijding zijn 30  euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een door mij gechannelde boodschap van jouw Engelen.