Waterval Healing Reiki

Dit systeem is doorgegeven om grote genezende energieën te brengen aan mensen die het nodig hebben. Waterval Healing Reiki is een healing systeem dat werkt om zowel lichaam, geest en ziel te genezen, te reinigen, ziekte en pijn te verwijderen en kan gebruikt worden om verschillende tumoren, kanker, ziekte enz. te helpen krimpen, verwijderen en vernietigen. Houd hierbij wel in gedachten dat de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Echter, Waterval Healing Reiki kan nuttig zijn in het werken met deze moeilijke gezondheidsproblemen, met inbegrip van dingen zoals kristallen die zich in het lichaam vormen. Dit systeem is een mooie ondersteuning naast de reguliere zorg.

Er zijn twee basistechnieken voor het gebruik van Waterval Healing Reiki en ze zijn zeer eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Iedereen kan dit doen en je hoeft geen Reiki master te zijn om dit systeem te gebruiken.

Je kunt gebruik maken van de Waterval Healing Reiki om jezelf en anderen te helpen genezen, met inbegrip van dieren en planten.

Je ontvangt twee symbolen die je ook kunt gebruiken om de aura en de chakra’s te reinigen en van helende energie te voorzien.

De kosten voor deze cursus/inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een gechannelde persoonlijke boodschap.