Tachyon Reiki

Dit systeem bestaat uit drie graden. Het combineert de Tachyon- met de Reiki energie.

De Tachyon energie is net als bijvoorbeeld Reiki een kosmische energie die je kunt ‘aanzetten’ met je intentie, en kunt inzetten voor healing, reiniging, bescherming enz. Er zijn echter grote krachtsverschillen tussen Tachyon energie en andere kosmische energieën zoals bijvoorbeeld Reiki. Tachyon harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische {emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel} werking die hiervan uitgaat, straalt door naar alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook substantiële spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van de Tachyon energie zijn daardoor eindeloos!

Na het ontvangen van deze inwijdingen kun je zelf Tachyon producten maken, je hoeft ze dus niet meer te kopen.

Na het ontvangen van de 1ste inwijding in de Tachyon Reiki 1 – 2 -3 kun je een Tachyon antenne maken met 6 keer of 12 tot 14 keer de sterkte.

Na het ontvangen van de 2de inwijding Tachyon Reiki 4 – 5 – 6 kun je een Laser Tachyon antenne maken met 12 keer de sterkte. De energie wordt weer verhoogd.

Na het ontvangen van de 3de inwijding Tachyon Reiki 7- 8- 9 kun je antennes maken met 1000 tot 10.000 of oneindig keer de kracht.

Ook kun je op afstand Tachyon Reiki antennes maken, omdat je de beschikking hebt over het Reiki afstandssymbool.

Werk je al met de Tachyon 2011 dan is dit een hele mooie aanvulling.

Deze cursus met drie inwijdingen kost 50 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een gechannelde persoonlijke boodschap.