Shamballa Activering van het derde oog

De activatie-afstemming van het derde oog van Shamballa heeft tot doel je te verbinden met – en je verbinding met de Shamballa-energieën te versterken en je derde oog te activeren, zodat je je intuïtie en je spiritueel bewustzijn kunt vergroten en vrijer kunt werken met Hoger Dimensionale Energieën.

De Shamballa-activering van het derde oog werkt door eerst je trilling te verhogen, wat elke niet-dienende energetische invloed voorkomt, en zo een veilige, energetische ruimte creëert om vervolgens aan de activering van het derde oog te werken.

Na het ontvangen van de inwijding kun je de volgende functies activeren:

 • Verbind mij met Shamballa-energieën
 • Versterk mijn bestaande Shamballa-verbindingen
 • Activeer mijn derde oog
 • Activeer de pijnappelklier
 • Spiritueel ontwaken
 • Spirituele ontwikkeling
 • Toegang tot Hoger Dimensionale energieën
 • Ascensie
 • Verhoog mijn intuïtie
 • Boost mijn welzijn en vitaliteit
 • Leef meer in overeenstemming met mijn levensdoel
 • Verbinden met Opgestegen Meesters en Engelenrijk
 • Ervaar Eenheid
 • Verhoog mijn vibratie

Deze prachtige inwijding is een aanvulling op de Shamballa MDH, je dient dus een Shamballa MDH master te zijn om deze inwijding te kunnen ontvangen.

De kosten voor deze inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief duidelijke handleiding, certificaat en een door mij persoonlijke gechannelde boodschap van jouw Engelen.