De Shamballa 999 inwijding is een energiesysteem met een zeer hoge frequentie.

Het combineert de Multi Dimensionale energieën van Shamballa met de Engelenrijk frequentie van 999.

De combinatie van Shamballa en de 999 energiefrequentie helpt je om je trilling te verhogen, assisteert in je ascensie-proces, verhoogt je gewaarwording, bevordert je spirituele vermogens, het zal je meer bewust maken van de mysteries om je heen en je ontdekt verborgen aspecten van je Zelf en het Universum.

Behalve de focus op spirituele ascensie en groei, zijn deze energieën zeer helend en verzorgend. Ze zullen je ondersteunen wanneer je door veranderingen gaat, zodat de hoogste uitkomst mag worden bereikt.

Tevens helpen deze energieën met psychische communicatie – en geschenken.

Omdat deze energieën niet begrenst zijn geeft dit een mogelijkheid om zelf nieuwe functies te mogen ontvangen, die jij nodig hebt.

999 Hz is een enorm hoge frequentie van energie. Deze frequentie is de hoogste frequentie van het Engelenrijk, en staat voor eenheid, het afsluiten van een cyclus, voorwaarts gaan, en spirituele gewaarwording. Op psychisch gebied brengt deze frequentie je kalmte en balans en kan je helpen met een betere nachtrust.

Het Engelenrijk is geassocieerd met deze energieën en helpt met het ontwikkelen en ontvangen van kracht en spirituele geschenken, healing en ascensie. Tevens bevatten deze energieën heel veel Universele wijsheid en informatie.

De combinatie van de Shamballa energieën en de hoge frequentie van het Engelenrijk werken prachtig samen!

Wat kan deze energie voor je doen?

Om deze inwijding te kunnen ontvangen dien je een Shamballa MDH master te zijn.

De kosten voor deze bijzondere cursus zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een door mij gechannelde persoonlijke boodschap van jouw Engelen.