Tijdens deze inwijding gaan we ons verbinden met de Priesteressen van de 7de straal. Je maakt kennis met de Priesteressen van de 7de straal en je maakt een mediatieve reis door de Hal der Zuilen. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen van de 7de straal van de Hal der Zuilen.

Tijdens de inwijding wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken.

De Priesteressen van de 7de straal is een zusterschap dat al sinds de val van Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en kracht. Zij hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid etherisch te ondersteunen.  Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”.

Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. Voel het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij straks door hen zult worden ingewijd.

Een mediatieve reis door de Hal der Zuilen:

De Hal der Zuilen is een plaats van handeling, voorbereiding en heling en bevindt zich in je eigen innerlijk, zij bestaat al sinds het begin der tijden.  De Hal der Zuilen bestaat uit 7 verdiepingen, de ingang naar deze verdiepingen kan op verschillende manieren worden bereikt. De Hal der Zuilen bevindt zich op een plek van Genade en wordt bewaakt door bewakers uit de Geestenwereld. Een ieder die bereidt is haar te vinden, zal haar ook vinden, net zoals duizenden voor jou. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen. Er worden voorbereidingen gemaakt die belangrijk zijn voor de Aarde, de Mensheid en het Universum. Hier kruisen zich de wegen van de zielen, Engelen, Verheven Meesters, Priesters en Priesteressen.

Deze kosten voor deze inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een gechannelde boodschap van jouw Engelen.

Bij een afstandsinwijding bel ik jou om de meditatie te doen.