De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige inwijding/afstemming krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen.

Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bijstaan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven.

De Orb of Life zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie. Je hoeft zelf geen moeite te doen om te visualiseren om de Orb voor je geest te halen maar de meeste mensen ervaren hem als een bol licht, vaak blauwzilver kleurig, die boven je hoofd zweeft. Anderen zien een fel wit licht of een goud kleurige bol die alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Verwacht geen spectaculaire effecten zoals knipperende lichten, vreemde geluiden of gevoelens. De gevoelige mensen die al met energie werken kunnen deze ervaren maar de minder gevoelige mensen ervaren een gevoel van vredigheid en rust. Sommigen voelen een licht tintelende sensatie boven hun hoofd en zelfs in hun handen.

Je hoeft de Orb of Life niet echt te sturen of instructies te geven. De Orb blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermt tegen alle negatieve energie om je heen.

Je kunt daarnaast ook instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen.

Voorbeelden:

Wanneer het klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of moet wat anders gevraagd hebben.

Je kunt de Orb ook vragen om extra Orbs te creëren met één doel om bijvoorbeeld alleen een ruimte te reinigen of de energie daar in stand te houden. De Orb blijft daar net zolang staan tot je het weer opheft.

Je kunt je eigen Orb tijdelijk uitlenen.

Je kunt een tijdelijke Orb creëren voor een ander persoon die voor een periode van een aantal dagen die je opgeeft bij hem blijft of zelfs permanent blijft.

Mocht je om een of andere reden geen energie van je Orb willen ontvangen dan kan je rustig vragen om te stoppen en weer vragen om het weer door te geven.

De kosten voor deze cursus zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.