Vergeet niet om regelmatig te kijken bij de cursussen die regelmatig worden toegevoegd.
Laatste nieuws:
Lieve allemaal…ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes, felicitaties, bloemen, kaartjes enz. voor en tijdens mijn boek presentatie. Jullie hebben er voor mij een bijzondere dag van gemaakt!!

Bewustzijns Reiki!

Heeft jouw kind Dyslexie, ADHD, spraak-en taal problemen, beperkte concentratie, een te drukke geest, angst, depressie, autisme of het asperger Syndroom. En wil jij jouw kind helpen om angsten weg te halen, ondersteunen bij leerproblemen en nog zoveel meer, volg dan een dagdeel deze cursus. Deze cursus kost 30 euro en is inclusief handleiding, certificaat, inwijding en als jij wilt een persoonlijke boodschap dmv channeling.
Voor meer informatie mag je contact opnemen via info@praktijkmandyhoek.nl of mij bellen.

Omdat veel mensen mij vragen: “Wat kan ik eigenlijk nadat ik een cursus bij jou heb gevolgd?” Zal ik proberen het hier in Jip en Janneke taal uit te leggen.
Als jij bij mij komt om een cursus van jou keuze te volgen, ontvang je tevens een inwijding in dit energiesysteem. Na deze inwijding bezit jij dan het vermogen om jezelf en anderen te kunnen behandelen met deze energie. Je kunt dan jezelf en anderen helen, helpen om met verdriet om te gaan, in je eigen kracht te komen staan enz. afhankelijk van het energiesysteem waarvoor je hebt gekozen. Je hoeft dan niet meer naar iemand die jou {soms voor veel geld} een behandeling gaat geven. Jij kunt dit nu zelf.
Tijdens de lestijd van de cursus leer ik jou hoe je met deze energie kunt werken en hoe je jezelf en anderen kunt behandelen. Je krijgt een duidelijke handleiding mee en mij doel is dat jij na de cursus, thuis direct met de energie aan het werk kunt. De meeste cursussen kan ik jou in 1 dagdeel leren. 

Naast Reiki en Shamballa MDH cursussen worden er ook diverse andere cursussen gegeven bij praktijk Mandy Hoek. Zoals 7 Colours. Na deze inwijding kun je door middel van handoplegging de energie van de kleuren laten stromen. Jij of diegene die je behandeld zal die kleuren ontvangen die je op dat moment nodig hebt. Ook leer je om een Colour Plate en Colour Orb’s te maken. Dit is een op zichzelf staand systeem maar is ook heel goed te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld Reiki. De kosten voor deze cursus zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, inwijding, certificaat en je ontvangt een gechannelde persoonlijke boodschap.

Vanaf heden kun je de cursus Prana 2010 volgen. Een Prana antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op sub-moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Prana {levensenergie}. Na het ontvangen van de inwijding kun je met je intentie verschillende soorten Prana antennes maken. Je leert hoe je All-round en one-side antennes kunt maken. Daarnaast leer je het onderstaande te maken:
– WMF telefoon filters {tegen straling}
– Prana discs {voor het opladen van kamers en voorwerpen}
– Prana chakra stenen { voor het reinigen en opladen van de chakra’s}
– En nog veel meer.
De kosten voor deze cursus zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, inwijding, certificaat en een gechannelde persoonlijke boodschap.
Bij interesse mag je mailen naar info@praktijkmandyhoek.nl