De Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Deze codes worden aangeboden in de vorm van energietransmissies tijdens inwijdingen. Het maakt je, zelfs op DNA-niveau, klaar voor de grote overstap voorbij 2012. Dit is het moment dat beschreven is als de komst van de Nieuwe Tijd.

Elke inwijding is een stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

De Munay-Ki zijn negen inwijdingen van het helingspad van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q ‘eros, een volk uit het Andesgebied van Peru.

De Munay-Ki is als een treinkaartje voor de reis naar vrijheid om te zijn wie je in je wezen bent en naar het bewustzijn van Eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Met je eigen goddelijke natuur. Zo brengt Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op Aarde. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan. Je kracht om dromen te kunnen creëren en te manifesteren in deze wereld.

De Munay-ki geeft een enorme liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart.

Simpel door je hart echt te openen, voor jezelf, voor het grote geheel, door het verkrijgen van een hoger bewustzijn en door verbindingen te maken en te delen.

Het belooft een versnelde transformatie naar hoger bewustzijn.

De Munay-Ki verkondigd deze boodschap en geeft meteen praktische gereedschappen om de Nieuwe Tijd in praktijk te brengen. De tijd die begint waar je hier en nu bent, in je dagelijks leven. Het gereedschap zijn de inwijdingen. De Munay-Ki maakt het mogelijk dat je reuzenstappen kunt zetten in je eigen transformatieproces en daardoor in de evolutie van de mensheid als geheel. Je wordt als vanzelf deel van het veranderingsproces op onze planeet. De verandering richting de natuurlijke staat van vrede, zowel in jezelf, als in je directe omgeving en op wereldniveau.

De Munay-Ki is het Inca pad naar verlichting en wereldvrede.

Deze cursus kost 225 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.