Magisch Sjamaan Lichtwerker Programma

Het Magisch Sjamaan Lichtwerker Programma leert je de essentie van sjamanisme in drie levels.

Level 1:

Hierin worden de basisprincipes uitgelegd van wat het betekent om sjamanisme uit te oefenen. Deze inwijding verbindt je met de energieën van Moeder Aarde en de energieën van Spirit die je helpt te groeien en te leren je horizon te verbreden. Je leert hoe je een spirituele reis kunt maken, om binnenin te bekijken en om te ontdekken wie je echt bent, en wat je pad kan zijn. Inwijdingen, Magische namen en meer.

Level 2:

Versterkt je verbinding met Moeder Aarde en Spirit en biedt een schild van bescherming tijdens het identificeren van duidelijke negatieve en ongewenste energieën tijdens een genezing. Je leert over negatieve verbindingen, soul retrieval, terugvorderen van je energie en meer.

Level 3 master:

Het master level laat je toe om de inwijdingen door te geven aan anderen, en blijft je band versterken met Moeder Aarde en de Spirit. Ook wordt je derde oog en kruinchakra geopend, zodat je paranormale worden versterkt door verbinding te maken met je Hogere Zelf. In deze graad leer je meer over meditatie, healing, kruiden en kristallen, visioenen, leerproces, versterken van intuïtie en instinct, Natuur magie, leven in harmonie en nog veel meer.

Deze cursus/3 inwijdingen kost 50 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat, persoonlijke begeleiding waar nodig, en een persoonlijke boodschap van jouw Engelen.