Licht-sessie met Aartsengel Michaël

We beginnen deze sessie met een geleide meditatie waarin je Aartsengel Michaël gaat ontmoeten.

Je krijgt de tijd om alles waar je graag hulp bij wilt ontvangen aan hem te vertellen.

Na de meditatie verblijf je 20 minuten in de energie van Aartsengel Michaël.

Hierover zegt Aartsengel Michaël: { via channeling ontvangen door Mandy }

Tijdens deze sessie worden als eerste alle beperkende banden verbroken. Dit kan zijn tussen mensen, dieren en situaties.

Daarna voegt mijn energie de volgende kwaliteiten toe: moed, durf en wilskracht. Dit zal je helpen om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Het zal je helpen om stappen te zetten die je normaal niet zo gauw zou durven nemen. Het geeft je moed wanneer je dat nodig hebt, ongeacht de situatie. Het geeft je de wilskracht om jouw levensdoel te vinden en er naar te leven. Tevens brengt mijn energie je de juiste mensen, omstandigheden en goederen naar je toe die je nodig hebt om je levensdoel uit te voeren. Dit is voor heel veel mensen belangrijk. Zoveel mensen weten niet wat hun levensdoel is, en waarvoor zij hier op Aarde zijn. Veel mensen zijn de moed en de durf verloren omdat de energie op Aarde erg zwaar is op dit moment.

Deze sessie duurt ongeveer een half uur, maar de werking van deze sessie houdt ongeveer een maand lang aan. De energie zal bij je blijven en geactiveerd worden gedurende die maand wanneer je dat nodig bent. Je hoeft hiervoor niets te doen. Dit gaat vanzelf. Natuurlijk mag je mij, Aartsengel Michaël, tijdens deze maand en uiteraard ook daarna altijd om hulp vragen.

Deze sessie heb ik door middel van channeling van Aartsengel Michaël mogen ontvangen.

De kosten voor deze sessie zijn  €25 ,-.