Lemurië is een oude beschaving voorafgaand aan en tijdens de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat Lemurië grotendeels bestond in de zuidelijke Stille Oceaan, tussen Noord-Amerika en Azië/Australië. Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam “het land van MU” wat het Moederland betekende. Op het hoogtepunt was Lemurië een zeer spiritueel en hoog ontwikkelde beschaving.

De Lemurische priesters waren in staat zich te verbinden met de Lemurische Zaad Kristallen. De kristallen werden gebruikt om bruggen en huizen te bouwen en zelfs om warm water te maken. Sommige van de kristallen werden ook gebruikt als gereedschap, andere werden gebruikt voor ontbinding van karmische banden en zijn nog steeds belangrijk voor mensen met een voormalige Lemurische incarnatie en met een aantal karmische Lemurische banden.

De symbolen in dit systeem bevatten de spirituele essentie van een aantal van deze kristallen.

De Lemurische Zaad Kristallen worden gebruikt als instrumenten voor genezing en ook voor het verlichten van karma. Tevens helpen ze om het lichtlichaam te ontwikkelen.

De afstemmingen geven je toegang tot de energieën van Lemurië en de kristallen voor healing en groei.

De Lemurian Seed Crystals zijn onderverdeeld in 4 levels.

Lemurian Seed Crystals 1

Met deze inwijding ontvang je 6 symbolen van de Lemurische Zaad Kristallen. Het zijn meditatie-en healingssymbolen om de ontwikkeling van het lichtlichaam-Merkaba te bevorderen en de ziel te verenigen.

Lemurian Seed Crystals 2

Met deze inwijding ontvang je 7 nieuwe symbolen van de Lemurische Zaad Kristallen. Deze zijn een uitbreiding van de oorspronkelijke Lemurische Zaad Kristallen. Het zwaartepunt van deze 7 kristallen ligt in de verbinding met het Hogere Zelf en de opening van het Derde Oog.

Lemurian Seed Crystals 3

Deze 3 Lemurische Zaad Kristallen kun je ook Lemurische werktuigen noemen. Alle Zaad kristallen moeten meer dan één keer worden gebruikt. Zij zijn voor jou bestemd, wanneer je werkelijk aan jezelf werken wilt. En natuurlijk ook voor diegenen die andere mensen helpen.

Lemurian Seed Crystals 4

Met deze inwijding ontvang je 7 symbolen als vierde deel Lemurische Zaad Kristallen van de Lemurische wijzen, onze Pleiadische vrienden, de Deva’s die de beschermers zijn van de Lemurische Kristalenergie.

Vooreis: Lemurain Facilitator

De kosten voor alle vier inwijdingen zijn 50 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.