Kundalini Reiki is gechanneld door Ole Gabrielsen.

Kundalini is een Sanskriet woord dat “opgerold” betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

Bij Kundalini Reiki wordt de Kundalini geleidelijk “wakker” gemaakt. Als het opstijgen van de Kundalini energie niet gelijkmatig gebeurt, kan men sterke ongemakken ervaren. Er kunnen namelijk sterke ervaringen worden opgedaan wanneer blokkades worden doorbroken. Een open Kundalini betekent dat er na verloop van tijd een complete zuivering van de chakra’s, lichaamsdelen en de energiekanalen bereikt wordt.

Bij Kundalini Reiki wordt de energie op een rustige manier “wakker” gemaakt en krijgt zo de kans om rustig op te stijgen. Mensen die problemen hebben, of gehad hebben met het verkeerd ontwaken van Kundalini of andere problemen hebben met de Kundalini energie kunnen meestal goed geholpen worden met de Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki bestaat uit drie graden. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen met de 1ste graad, ook al heeft men inwijdingen gehad in andere Reiki vormen. Het systeem is heel eenvoudig in gebruikt en tegelijkertijd ook veel krachtiger dan de traditionele Reiki vormen.

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in het basis-chakra. Het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en de kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het “wakker maken” van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 2 inwijding. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar het kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki energie vrijer kan stromen. Je leert een complete behandeling te geven en een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2, en 3!

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het ontwaken van de Kundalini, waarbij de hoofdenergiebaan zachtjes en veilig geopend wordt, wordt aangestoken door het Kundalini vuur en bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledig opstijgen van de Kundalini tijdens de Kundalini Reiki 3 inwijding. Tevens gaat het voorhoofdchakra verder open. Je leert een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3

Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Je leert Kundalini Reiki inwijdingen te geven aan anderen en hoe je kristallen en andere objecten kan inwijden opdat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

In deze master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten, namelijk;

Deze drie inwijdingen samen kosten 50 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.

Om deze inwijdingen te kunnen ontvangen, moet je al wel in Reiki 1 zijn ingewijd, omdat dit een erg krachtige energie is.