Hawaiian Trinity Reiki bestaat uit drie verschillende Reiki systemen: Kahuna Reiki, Aloha Reiki en Uhane Nui Reiki. Deze systemen zijn herzien en samengebracht door Stephanie Rail. De systemen kun je los van elkaar gebruiken, maar ook samen als compleet Reiki systeem.

Kahuna Reiki:

Je werkt hierbij met de energie van de Vader, de Amakua aka jouw Hogere Zelf. Door je af te stemmen op de energie van jouw Hogere Zelf kun je jouw spirituele bewustwording verhogen, je intuïtie verbeteren, helen en genezen worden.

Kahuna Reiki helpt bij het volgende:

Aloha Reiki :

Hierbij werk je met de geest van Aloha, dit betekent in de Hawaiïaanse taal affectie, liefde, mededogen, barmhartigheid en andere gevoelens van soortgelijke aard. Het wordt in Hawaï gebruikt als groet. Aloha is meer dan een woord van begroeting of afscheid. Het betekent wederzijds respect en genegenheid, warmte en voor elkaar zorgen zonder daar iets voor terug te verwachten. Het betekent om te horen wat er niet gezegd wordt, om te zien wat niet kan worden gezien en om te weten wat je niet kunt weten.

Aloha Reiki is een krachtige methode van genezing en kan helpen met het volgende:

Deze energie is liefdevol, voedend, warm en zacht.

Uhane Nui Reiki

Uhane Nui Reiki gaat over het herkennen van de grote geest in ieder van ons. In Kahuna Reiki werken we samen met de energie van Amakua om onszelf te bevrijden en te verbinden met Spirit. In Aloha Reiki werken we samen met de Spirit van onvoorwaardelijke liefde- voor onszelf en anderen. In Uhane Nui Reiki hebben we onze mooie geest bevrijd, zodat deze weer kan stralen. We werken aan onze bewuste geest, om deze te integreren met onze Spirit. Wanneer onze bewuste geest uit balans is, is deze gebaseerd op angst en controle, wat kan leiden tot stress, pijn en ziekte. Wanneer onze bewuste geest in contact is met Spirit, kan deze dienen als een zachte gids die werkt aan de integratie van de drie zelven { onbewuste zelf, bewuste zelf en hoger zelf } en onze verlangens manifesteren in de buitenwereld.

Uhane Nui Reiki kan helpen met:

De kosten voor deze inwijding zijn 50 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.