Dit is een vervolg op de Great Central Sun inwijding.

Je kunt na deze inwijding Great Central Sun Source antennes maken.

Een Great Central Sun Source antenne maakt van alles dat in de buurt komt weer Great Central Sun Source antennes.

Bijvoorbeeld als je een Great Central Sun Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Great Central Sun Source antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Great Central Sun Source antenne worden. Echt alles dat in de buurt komt van een Great Central Sun Source antenne, zal veranderen in een permanente Great Central Sun Source antenne.

Stel je het gebruik van een normale Great Central Sun antenne voor: overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Great Central Sun Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object {of de persoon} een zelfonderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Great Central Sun Source antenne bij je draagt, zal je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed.

Om deze inwijding te kunnen ontvangen die je al ingewijd te zijn in Tachyon of in Great Central Sun.

De kosten voor deze inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.