Golden Triangle is een Egyptisch energiesysteem, dat is ontwikkeld door James Purner. Hij kreeg dit aangereikt door de Godin Isis. Deze leerde hem hoe het te gebruiken en hoe anderen in te wijden in het systeem.

Golden Triangle is zowel toe te passen voor een krachtige healing als voor persoonlijke groei.

Je kunt het als een op zichzelf staande therapie gebruiken, maar ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld Usui Reiki, Edelsteentherapie of andere energievormen.

Het is niet nodig om de persoon die je behandelt, aan te raken. Je kunt de Golden Triangle energie ook gebruiken voor een afstandsbehandeling.

In de originele handleiding vind je tal van oefeningen en technieken voor het gebruik van Golden Triangle. Je leert speciale behandelingen, maar je leert ook hoe je contact met Isis kunt leggen, hoe je klank en energie samen kunt laten werken en hoe je anderen in Golden Triangle kunt inwijden.

Nadat je regelmatig behandeld hebt met Golden Triangle, afgestemd bent op, en gewend bent aan de energie, kan het ook gebruikt worden om je mentale en telepathische krachten te ontwikkelen. Golden Triangle heeft een stimulerend effect op je derde-oog chakra. In welke mate dit gebeurt, verschilt van persoon tot persoon.

Sommige mensen merken er niks van, anderen juist veel, gewoon omdat iedereen anders is, niet omdat de ene inwijding sterker is dan de andere.

Als je eenmaal afgestemd bent op de Golden Triangle energie en je vraagt of de energie mag stromen, kun je, als je je ogen dicht doet en je concentreert op de derde-oog chakra de gouden driehoek voelen of zien. Maar ook mensen die hem niet voelen of zien zijn toch ingewijd en vaak hele sterke healers.

Deze inwijding kost 45 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.