Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en Vreugde.

De gouden straal is in het Universum een van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme enz. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Gold Reiki is gechanneld door Ole Gabrielsen en is inmiddels een wereldwijd verspreide energie.

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandsbehandeling, of een ‘hands-on” behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit drie inwijdingen:

Na de 1ste inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en andere ook op afstand energie geven.

Na de 2de inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3de inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden, kun je ook anderen inwijden.

Deze drie inwijdingen kosten samen 50 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.