Ethereal Flower 1 en 2 zijn creaties van Ole Gabrielsen. Via meditaties en channelen wist hij zich af te stemmen op de zuivere energieën van de Bach Bloesems remedies. Met deze afstemmingen kan iedereen dus zijn eigen Bach Bloesems en Rescue-remedies maken van gewoon gedistilleerd water. Dit water wordt dan binnen enkele seconden de zuivere geconcentreerde vorm die je zelf weer moet verdunnen voordat je dit echt gaat gebruiken of doorgeven aan anderen.

De Bach Bloesems Remedies zijn eenvoudig in gebruik en een zeer effectief middel tegen de negatieve gemoedsstemming van de mens. Jarenlang gebruik in de praktijk heeft bewezen dat het werkt en de middelen worden al jarenlang met succes in vele landen gebruikt.

De Bach Bloesems Remedies bevatten de positieve energietrillingen van niet-giftige bloesems. Als deze bij de juiste gemoedsstemming gebruikt wordt dan heeft het als effect dat het deze negatieve stemming veranderd in een positieve tegenhanger. Een bezorgd persoon krijgt bijvoorbeeld meer moed om zijn zorgen tegemoet te zien. De Bach Bloesem Remedies zijn genoemd naar de Engelse arts Edward Bach, een fijngevoelig persoon die zelf experimenteerde met dauwdruppels van bloesems en zo deze remedies ontdekte. De eenvoud en de werking van de Bach Bloesem Remedies zijn een mooie aanvulling bij gebruik met andere healingvormen. De Bach Bloesem Remedies geven geestelijke verlichting en kunnen een steun zijn bij het verwerken van gevoelens die na een healing kunnen vrij komen.

Ethereal Flower 1

Tijdens deze inwijding wordt je afgestemd op de volgende bloemen:

Ethereal Flower 2

Tijdens deze inwijding wordt je afgestemd op de volgende bloemen:

 

Via 2 inwijdingen wordt je afgestemd op deze energie van de Bach Bloesems. Je leert en krijgt de mogelijkheid om zelf etherische bloesemremedies te maken. Zowel voor jezelf als voor anderen.

De kosten voor deze cursus zijn 35 euro. Dit is inclusief een uitgebreide handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.