Het woord Angel of in het Nederlands Engel komt van het Griekse woord “Angelos” wat boodschapper betekent. Zij zijn de boodschappers van de Geest of het Goddelijke. Helpers die puur licht en liefde brengen.

Het zijn onze tussenpersonen die helpen bij onze persoonlijke groei en spirituele evolutie. Ze ondersteunen ons in onze zoektocht naar wie we werkelijk zijn in de diepste kern van ons wezen. Ze zorgen voor een groter begrip van en leggen een diepere verbinding met het Hoger Bewustzijn. Ze helpen ons ons eigen IK lief te hebben.

Als wij hen eenmaal toe durven laten en ons voor hen openstellen zijn zij een ware leidraad in ons leven. Vrienden die er altijd voor ons zijn, in voor-en tegenspoed, bij vreugde en verdriet.

Engelen worden geassocieerd met schoonheid, vervulling, plezier, harmonie, genezing, bescherming en vrede.

Het doel van de Engelen Licht inwijding is je te helpen om de verbinding met de Engelen tot stand te brengen en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je leven.

De inwijding bestaat uit 4 afstemmingen

Deze afstemmingen worden in 1 inwijding gegeven.

Daarna kun je de Engelen energie inzetten tijdens behandelingen, bij meditatie en oproepen in alle gevallen waarin dat nodig is.

De Engelen Licht inwijding kent geen voorwaarden.

De kosten voor deze inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en persoonlijke boodschap.