De Engel-Ki inwijding is een inwijding in de energie van de Engelen. In deze energie wordt de leerling over een regenboog ingewijd, die hem of haar met de Engelen verbindt. Met alle Engelen. De regenboog is een verbinding die men beide kanten op kan gebruiken, dus de Engelen kunnen ook met jou in contact treden.

De regenboog heeft alle kleuren in zich verenigd. Tevens ontvangt de leerling door de Engel-Ki inwijding een inwijding in het gehele spectrum van de Engelen uit alle Engel-hiërarchieën. Zo zijn de Aartsengelen een bepaalde kleur toebedeeld, zo kan men over de regenboog met meerdere Engelen, Engelgroepen of een speciale Engel in contact treden. Als men dit wenst van de kant van de leerling of van de kant van de Engelen. Je kunt ook afwachten en het open laten wie zich gaat melden.

Waarom eigenlijk een Engel-Ki inwijding?

Veel leerlingen vragen zich af, waarom een inwijding? Zijn de Engelen er niet altijd voor ons, om ons te steunen bij alles wat we doen? Natuurlijk zijn de Engelen er altijd om over ons te waken, ze wachten erop om ons te kunnen helpen. Ook zonder inwijding. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn. Met de inwijding verbeteren we de communicatie met de Engelen en zodoende ook de samenwerking tussen de Engelen en de ingewijde persoon. Stel je voor dat je overschakelt van een normale telefoonaansluiting naar een ISDN aansluiting. De verbinding is beter en het contact leggen veel makkelijker, de mogelijkheden zijn groter dan zonder inwijding.

De kosten voor deze inwijding zijn 30 euro, inclusief handleiding, certificaat en persoonlijke boodschap.