Deeksha is een Sanskriet woord, dat verwijst naar een ‘zegen’ of een ‘geschenk’, en dat letterlijk initiatie of overdracht van energie betekent. Kortom, de ontvangst van een geschenk van het Universum die een neurobiologische verschuiving in de hersenen teweeg brengt, de kundalini activeert, de chakra’s in balans brengt en de ontvanger op een intelligente wijze begeleidt op zijn/haar individuele en unieke reis naar hogere staten van bewustzijn.

Ervaringen na het ontvangen van de Deeksha Blessing

Wat mensen ervaren bij of na de ontvangst van een Deeksha Blessing kan sterk uiteenlopen. Sommigen ervaren helemaal niets tijdens de ontvangst, maar merken pas later dat er iets veranderd is, omdat ze niet of anders reageren in een situatie waar ze vroeger geïrriteerd door raakten. Anderen voelen tintelingen of hebben hele subtiele sensaties in hun lichaam. Gevoelens van gelukzaligheid worden vaak gerapporteerd. Wat de ervaring ook is, het is een proces dat voor iedereen uniek is en voor elk individu uiteindelijk zal leiden tot een verdere persoonlijke groei.

Enkele effecten/voordelen van het ontvangen van een Deeksha Blessing

Voor volwassenen en kinderen met autisme en ADHD is het heel fijn om een Deeksha Blessing te ontvangen.

Na het ontvangen van deze inwijding kun je de Deeksha Blessing regelmatig aan jezelf en anderen geven en tevens de inwijding doorgeven.

De kosten voor deze inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een door mij gechannelde boodschap van jouw Engelen.

Deze inwijding kun je ook als afstandsinwijding ontvangen.