In juni 2022 mocht ik dit bijzondere en krachtige energiesysteem channelen, omdat wij mensen, Moeder Aarde en alles wat op haar leeft extra hulp kunnen gebruiken in deze tijdslijn op Aarde.

Germain laat weten:

Ben je een Shamballa MDH master dat mag je deze inwijding ontvangen. De reden dat de Gouden Straal van Shamballa alleen voor Shamballa MDH masters beschikbaar is, is simpel uit te leggen. Shamballa MDH is een wonderlijk energiesysteem met een hoge energie uit de 5de Dimensie. De Gouden Straal van Shamballa is van een nog hogere frequentie dan de Shamballa MDH. De healingen die je geeft zullen met zoveel Gouden Licht worden omgeven, dat je al snel resultaat zult zien, als jouw ziel of de ziel van de ander dit wil uiteraard. Ook de Gouden Straal van Shamballa wordt beschermt door Aartsengel Michaël en zijn Engelenlegioen. Als je gaat werken met de Gouden Straal van Shamballa werk je samen met mij, Germain en de Lords en Ladies van Shamballa. Je krijgt dus een zeer groot Team wat met jou samen gaat werken en jou gaat assisteren. Tevens zullen de Aartsengelen van Atlantis, de Engelen van Atlantis, de Verlichte Zielen en vele anderen Engelen jou helpen en bijstaan.

In de Gouden Straal van Shamballa werken wij niet met Symbolen, maar door het activeren van de Straal van jouw keuze. Dit werkt heel simpel en de energie is dus snel ‘aan te zetten ‘.

Enkele voorbeelden van Stralen die je na het ontvangen van de inwijding kunt activeren:

De ervaringen tot nu toe zijn zeer bijzonder en er mogen hele sterke healingen plaatsvinden.

De kosten van dit prachtige en bijzondere energiesysteem zijn 75 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap van jouw Engelen.