Het doel van deze inwijding is om de kennis en energie binnen te brengen die was en wordt opgeslagen in het belangrijkste Atlantisch Kristal dat in de Grote Genezing Tempel in Atlantis werd bewaard. Het Atlantisch Kristal lijkt in niets dat we hier op aarde hebben in deze huidige tijd. Het Atlantisch Kristal bevat ook alle informatie die werd gebruikt door het Atlantisch Ras. Dit omvatte informatie over levitatie, telepathie, manifestatie, transport door intentie en het belangrijkste was dat het de sleutel was tot het Ascensieproces van Moeder Aarde. Wanneer dit Ascensieproces plaatsvindt, zal het originele Atlantisch Kristal opnieuw opstijgen uit de diepten van de oceaan om ons te leiden tijdens de Nieuwe Tijd van Vrede en Transformatie.

De Atlantische Kristal Activatie is ook ontworpen om de verloren DNA-strengen te activeren die in ieder van ons verblijven door de plaatsing van een Etherisch Atlantisch Kristal dat permanent in je Etherische Achtergrond en kruinchakra is gecodeerd. Na de activering is het hoogst aanbevolen dat je dit kristal minstens één keer per dag activeert tijdens de eerste 30 dagen. Dit kan worden gedaan via meditatie of ’s avonds voor je naar bed gaat. Tijdens je meditatietijd of wanneer je slaapt, zal je astrale lichaam naar de Dimensies van de Atlantianen reizen waar je een energetische relatie krijgt met het belangrijkste Atlantisch Kristal om te leren van zijn Oude Geheimen en te leren over ervaringen uit vorige levens die je mogelijk hebt gehad of om je te helpen onbekende kennis voort te brengen uit de Atlantianen, die zal worden gecodeerd in je Energetische Structuur {DNA}.

De kosten voor de cursus zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een door mij gechannelde persoonlijke boodschap van jouw Engelen.