Cursus De Drie Stralen

Cursus De Drie Stralen

Dit energiesysteem helpt kinderen en volwassenen met een vorm van autisme.

Tevens bied dit systeem ondersteuning aan de ouders/verzorgers van kinderen met autisme.

Aartsengel Metatron, Jezus en Moeder Maria voegen hun helende energieën samen tijdens het werken met dit systeem. Zij zorgen ervoor dat er een zuivere healing wordt gegeven.

Je ontvangt tijdens de inwijding 12 symbolen die je daarna altijd kunt inzetten voor de healing die nodig is.

De symbolen die je ontvangt doen het volgende:

  • Een symbool dat de persoon met autisme helpt aarden
  • Een symbool dat rust geeft, dat helpt de chaos in het hoofd te verminderen, ontspanning brengt in het fysieke lichaam, en geeft de stabiliteit die zo nodig is
  • Een symbool dat helpt bij een woede-uitbarsting/meltdown
  • Een symbool dat ondersteuning bied voor ouders. Het geeft je de lichamelijke kracht en energie die je nodig hebt. Het helpt je om je kind beter te begrijpen. Het gaat vermoeidheid tegen. Het geeft je wat je op dat moment nodig bent, geduld, rust, zelfvertrouwen enz.
  • Een symbool voor een betere nachtrust. Het helpt zowel jou als jouw kind om beter te slapen.
  • Een symbool dat je ondersteunt bij het voeren van moeilijke gesprekken met bijvoorbeeld school, instanties, tijdens gesprekken met artsen enz. Aartsengel Metatron, Jezus en Moeder Maria zullen je helpen en bijstaan.

Dit zijn enkele voorbeelden van de werking van de symbolen, je ontvangt naast de hierboven genoemde symbolen, nog 6 symbolen.

Zelf werk ik met veel succes met deze energie voor mijn zoon die een ernstige vorm van autisme heeft. En ik ben het Universum erg dankbaar dat ik dit systeem mocht doorkrijgen.

Deze cursus met inwijding kost 30 euro. Dit is inclusief handleiding en een persoonlijke boodschap van jouw Engelen die ik door middel van channeling voor je mag ontvangen.