Bio Life Spiritual Awakening

Dit is een mooie cursus om te doen als je al een tijdje op het spirituele pad bent, of nog maar pas dit pad bewandelt. Dit systeem helpt je om spiritueel te groeien en om alle blokkades die nog aanwezig zijn en die jouw groei tegenhouden op te ruimen.

Bio Life staat voor eeuwige levensenergie welke geschikt is voor alle biologische levensvormen, en deze onderhoud, hier op de planeet Aarde en in overeenstemming met de Eeuwige Goddelijke Blauwdruk voor het ascenderend eeuwige leven.

Bio Life Spiritual Awakening is een energie systeem welke je helpt bij het oplossen van elke blokkade voor je spiritueel ontwaken, waarvoor je klaar bent om deze los te laten, ongeacht waar deze blokkade{s} mogen zijn.

Dit systeem functioneert als een ‘tune up’ voor mensen ongeacht waar ze zijn op hun levenspad. Het maakt niet uit of je aan het begin van een bewust spiritueel leven of al decennia op je pad van spiritueel bewustzijn bent.

Passion Flower Essences is opgenomen in dit energiesysteem om je te helpen bij het gebruiken van elk zwak of minder geliefd kenmerk van jezelf als een positief gunstig attribuut in je leven.

Iedereen kan met deze energieën accepteren en met ze werken.

De kosten voor deze cursus/inwijding zijn 35 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een gechannelde boodschap van jouw Engelen.