Engelen zijn hoger vibrerende wezens die alleen in het Geestelijk Rijk bestaan en niet incarneren. Zij zullen dus nooit een aards leven leiden of hebben geleid.

Naast het bieden van bescherming aan de mensen die zij dienen, helpen de engelen de mens bij zijn/haar ontwikkeling.

Een beschermengel is een persoonlijke engel – een engelachtig wezen dat is toegewezen aan een persoon en zorgt voor zijn/haar welzijn.

De meeste mensen hebben naast één beschermengel meerdere engelen als gidsen om hen heen. Een beschermengel blijft je hele leven bij je, de andere engelen vaak alleen gedurende een bepaalde periode.

Beschermengel Reiki werkt op een aantal manieren

Als bescherming

Het verbetert de verbinding tussen de behandelaar, en de beschermengelen van de cliënt. Deze kunnen helpen tijdens de healingen. Het kan de cliënt een vertrouwd gevoel geven, waardoor deze engelachtige energie hem/haar meer op het gemak stelt. Hierdoor zal de cliënt zich meer ontspannen en zich makkelijker en beter open kunnen stellen voor de helende energie.

Het kan helpen om een nieuwe gids voor de ontvanger aan te roepen.

De Beschermengel Reiki energieën zijn beschermend en zacht. Ze zijn gemakkelijk, veilig en effectief te gebruiken. Ze schaden nooit en verbinden de ontvanger alleen met de hoogste energie, die dient voor hun hoogste doel.

Deze inwijding kost 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.