Arch Angel Michaël Alignment is een energiesysteem die jouw hartcentrum, derde oog, basis chakra en de handen in afstemming brengt met Aartsengel Michaël.

Na het ontvangen van de Arch Angel Michaël Alignment kun je verschillende energie functies met jouw intentie activeren.

Arch Angel Michaël Alignment

Arch Angel Michaël Third Eye Alignment

Arch Angel Michaël Root Chakra Alignment

Arch Angel Michaël Hand Enhancement

Arch Angel Michaël Power

Arch Angel Michaël Anointing

Arch Angel Michaël Third Eye Alignment is gechanneld om je intuïtie en onderscheidingsvermogen te laten toenemen in wijsheid en moed. Je intuïtie en vooruitziende blik kunnen sterk toenemen als je regelmatig deze Arch Angel Michaël Third Eye Alignment activeert. Maria Windsong { de founder van dit systeem } werkt hier al vijf jaar persoonlijk mee en is heel gelukkig met de resultaten. Verbazingwekkende helderheid en nauwkeurigheid kunnen worden verkregen als je in afstemming bent met Aartsengel Michaël.

Arch Angel Michaël Root Chakra Alignment verwijdert aan angst gerelateerde gevaren die kunnen worden gevoeld met betrekking tot discriminatie van iedere aard en de veiligheid in huis. Alle vormen van discriminatie indrukken die zijn ervaren kunnen worden verwijderd.

Arch Angel Michaël Hand Enhancement vergroot je vermogen als kanaal voor helende energieën.

Arch Angel Michaël Power is een energie functie die je in de stroom zet van de kracht en geestelijke autoriteit van Aartsengel Michaël. Het is zeer nuttig voor mensen die anderen helpen om negatieve entiteiten te verwijderen en de energievelden van andere mensen zuiveren van ongewenste invloeden.

Arch Angel Michaël Anointing is een zalving van zijn energieën. Het verhoogt de bekwaamheden van je kruin chakra om op een hoger niveau te kunnen functioneren. Sommigen ervaren deze zalving als een versterking van hun natuurlijke aura beschermingsschild.

Deze inwijding kost 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.