Animal Path Reiki

Voel jij je verbonden met dieren en wil je samenwerken en genezen samen met de krachtdieren? Wil jij ontdekken welke krachtdieren jij op jouw pad tegenkomt, die jou persoonlijke helpen en bijstaan? Dan kan deze inwijding jou daarbij helpen.

Tijdens de inwijding ontvang je drie symbolen. Ze kunnen gebruikt worden voor zelfgenezing, begeleiding, het opbouwen met een sterkere verbinding met Geest en genezing op afstand.

Het eerste symbool het Animal Track Symbool helpt je om een sterkere verbinding te maken met je krachtdier, het laat je zien of ergens een onbalans is, en het zal je begeleiden op je levenspad.

Het tweede symbool, Hoorzitting Symbool van de Geest helpt je om de boodschappen van onze spirituele gidsen te horen. Dit symbool gebruik je om je helderhorendheid met dierlijke en spirituele gidsen te horen, zodat je kunt horen wat gehoord moet worden.

Het derde symbool het Clear Path Symbool helpt je om de juiste richting te vinden in dit leven, en helpt je bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Natuurlijk doen de symbolen nog veel meer dan alleen hierboven beschreven.

De kosten voor deze bijzondere cursus/inwijding zijn 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een gechannelde persoonlijke boodschap.