7 Facetten Seichim

Seichim zou het Reiki systeem zijn zoals dat gebruikt werd in het oude Egypte. Patrick Ziegler herontdekte Seichim in Egypte in 1979 waar hij een nacht doorbracht in de Koningskamer van de Grote Piramide van Egypte.

Tijdens die nacht kreeg hij de Seichim energie door en ontwikkelde later dit energie systeem. Hij introduceerde deze energie en het systeem voor het eerst in 1984 aan andere healers. Tegenwoordig kent de energie diverse varianten en worden er verschillende namen aan gegeven zoals Seichim of SKHM en Sekhem.

De Usui Reiki en de Seichim Reiki inwijding lijken er op elkaar, maar de energie waar je mee kunt werken verschilt. Je leert met symbolen werken die je afstemmen op zeer krachtige, liefdevolle en transformerende facetten van de energie.

Als je een behandeling gaat geven { aan jezelf of anderen } is het niet nodig om bewust 1 van de 2 energie├źn te kiezen, want automatisch zal die energie stromen die het beste past. Maar natuurlijk kun je ook bewust met je intentie kiezen voor 1 van de 2 energie├źn.

Deze inwijding kun je ontvangen als jij in het bezit bent van de Reiki 2.

Deze cursus kost 30 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat en een persoonlijke boodschap.