Shamballa Eenheid is de completering en het ‘upgraden’ van Shamballa MDH door middel van nieuwe technieken. De inwijdingen zijn completer en nog simpeler aan te leren. Tevens zijn er een vijfde inwijding en video’s toegevoegd en zijn er nieuwe symbolen bijgekomen waarin je wordt geleid naar een Hoger en Spiritueel Bewustzijnsniveau.

Hoewel het bij Shamballa Eenheid niet meer gaat om het werken met symbolen, wordt er meer gewerkt met intuïtie en de samenwerking met de Lords en Ladies van Shamballa.

Het hoofddoel van de opleiding en inwijdingen is om je in contact te brengen met hogere energieën die je spirituele ontwikkeling verrijken. Je leert om bewust om te gaan met energie, leert technieken middels meditaties, visualisaties en oefeningen om te werken met energie en krijgt handvatten om jezelf te beschermen tegen energieën die je niet dienen. Voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen is dit een mooie opleiding. Het doel is het licht, die deze liefdesenergie in zich draagt, te brengen naar een kritische massa aan mensen op een snelle en makkelijke manier, zodat de wereld naar een nieuw niveau in de evolutie wordt getild.

De eerste graad: Er zijn 5 graden van inwijding in Shamballa Eenheid. De eerste graad bevat de geschiedenis opdat je de evolutiesprong van de mens kan begrijpen, en dat je jezelf en anderen kunt genezen door je intentie neer te zetten.

De tweede graad van  Shamballa Eenheid staat je toe op afstand energie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken.

De derde graad omvat een mengsel van nieuwe en oudere symbolen, nog meer educatieve video’s die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken.

De vierde graad is de Mastergraad. Een Shamballa master ontvangt tijdens de 4de inwijding 352 symbolen. Je ontvangt in deze graad ook duidelijke instructies om de inwijdingen door te geven aan anderen.

De vijfde graad bevat nog meer video’s, inzichten en toegevoegde informatie die laten zien waarom Germain gekozen heeft voor deze manier van opleiden en inwijden. Er is een speciale extra inwijding geschreven voor deze 5de graad.  Na het ontvangen van deze graad ben je ook gemachtigd om de inwijdingen van graad 1 tot en met graad 5 te verzorgen.

De inwijdingen kosten 60 euro per graad. Dit is inclusief alle materialen, certificaat en een gechannelde persoonlijke boodschap van jouw Engelen.

Voor Shamballa MDH masters is het mogelijk om een ‘upgrade’ te ontvangen. Je ontvangt alle nieuwe materialen van alle graden, de inwijding in de 5de graad, certificaat, begeleiding en een persoonlijke boodschap van jouw Engelen door middel van channeling. De kosten voor deze upgrade zijn 111 euro.