Dit is de geavanceerde cursus Mahatma -Ascensie

Meer dan 100 energieën van Licht en Liefde.

Meer dan 100 symbolen van Reiki en Spirit.

Meer dan 100 krachtige en liefdes initiaties, de beste en hoogste meditaties en genezingstechnieken.

En dat alles in 1 inwijding.

Binnen Mahatma Ascension vind je honderden van de beste meditaties voor healing, bewustzijnsverruiming, goddelijke transformatie en initiaties en bekrachtigingen voor het Zelf. Hier ontvang je veel energieën, immense healing voor jezelf en de Aarde. Inbegrepen zijn vele meditaties, ascensie-technieken en symbolen van helend Licht en pure liefdesenergieën.

Alle informatie van deze inwijding staat beschreven in een handleiding van 318 pagina’s. Je hebt de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren welke meditaties, welke healingen en symbolen voor jou het beste zijn om mee te werken. Ben je geïnteresseerd in healing, symbolen en meditaties, dan is deze inwijding voor jou zeer geschikt door de veelvoud aan bijzondere informatie die je ontvangt in de handleiding. Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Om de inwijding door te geven aan anderen die je een Reiki- of Shamballa master te zijn.

De kosten voor deze cursus zijn 50 euro. Dit is inclusief handleiding van 318 pagina’s, certificaat en een gechannelde persoonlijke boodschap van jouw Engelen.

De inwijding kun je persoonlijk en als afstandsinwijding ontvangen.