Aartsengelen zijn de boodschappers van het Universum. Zij zijn altijd om ons heen, we mogen ze aanroepen om ons te helpen en te ondersteunen. Door middel van deze inwijdingen wordt jouw contact met hen versterkt en zullen zij als etherische gids zijn op de achtergrond steeds voor je aanwezig zijn.

Deze cursus bestaat uit 5 inwijdingen:

De 1ste inwijding

Dit is de basis inwijding, Serafijn Rose Aura, deze heb je nodig om de overige inwijdingen te kunnen ontvangen. Tijdens deze inwijding wordt de ‘energetische deur’ geopend waardoor jij je direct en permanent kunt verbinden met de Aartsengelen en hun kwaliteiten, hulp en ondersteuning.

De 2de inwijding

Een inwijding in de energieën van Aartsengel Michaël. Deze inwijding staat voor mentale zuiverheid op alle gebieden in jouw leven waardoor jij niet langer zult oordelen. Michaël betekent letterlijk “ Die als God is”. Hij wordt ook wel de “Prins van Licht” genoemd, omdat hij met een lichtzwaard van waarheid strijdt tegen de duisternis. Hij is de Aartsengel die ons kracht geeft in lichaam en geest. Hij laat ons zuiver en in waarheid spreken en zorgt voor spirituele bescherming.

De 3de inwijding

Een inwijding in de energieën van Aartsengel Rafaël. Deze inwijding staat voor healing op alle gebieden in jouw leven en zal jouw pad verlichten. Je zult duidelijk in staat zijn de kansen en spirituele beloningen op jouw pad te zien. Aartsengel Rafaël is de engel die we kunnen aanroepen om negatieve energie los te laten, die van invloed is op onze gezondheid. Hij kan ons de energie geven om verborgen talenten te ontdekken.

De 4de inwijding

Een inwijding in de energieën van Aartsengel Gabriël. Deze inwijding helpt jou om toegang te krijgen tot je intuïtie, vreugde en innerlijke communicatie. Hij is de Aartsengel die ons hoop geeft en die ons informatie geeft over onze dromen. Hij kan ons helpen inzicht te krijgen in wat wij echt willen in het leven en waarom.

De 5de inwijding

Een inwijding in de energieën van Aartsengel Uriël. Deze inwijding helpt jou om jouw creativiteit en inspiratie zichtbaar te maken en je zult schoonheid uitdragen in alles wat je doet, zegt en ziet. Hij is de Aartsengel die ons helpt met het krijgen van rust in onze ziel.

Je hebt de mogelijkheid om 1,2 of alle inwijdingen te ontvangen zowel persoonlijk als op afstand.

De kosten voor elke inwijding zijn 25 euro. Dit is inclusief uitgebreide handleiding, certificaat en een persoonlijke gechannelde boodschap van jouw Engelen.